apr 13

Hulp met neurobics in Groningen

0 Flares 0 Flares ×

Heb je last van stress of ADHD? Of ben je depressief en weet je niet hoe je eruit kunt komen? Dan is Neurobics misschien wel iets dat je daarmee kan helpen. Het helpt ook mensen die Parkinson, PTSS, Dyslexie, enz. hebben.

Neurobics specialisten weten precies wat ze moeten doen om je van deze problemen af te helpen. Neurofeedback is een behandeling die je hersenen positief beïnvloeden. Als je hersenen gespannen zijn, dan sturen ze positieve feedback ernaartoe zodat ze zich gaan ontspannen en je hierdoor beter kunt concentreren. Door deze behandelingen lukt het zelfs om helemaal van je slaapproblemen of depressie af te komen.

Ze hebben diverse therapieën en interventies die ze gebruiken om je te helpen. De behandelingen zijn pijnloos en zijn veilig zodat kinderen er ook deel aan kunnen nemen. Jij zelf hoeft niets te doen. Je kunt zelfs naar muziek luisteren of games spelen terwijl ze bezig met je zullen zijn. Binnen de kortste keren is het afgelopen en maak je een afspraak voor een volgende sessie. Mensen beweren al na enkele sessies al een verandering te merken.

Neurobics is betrokken bij wetenschappelijk onderzoek. Ze hebben diverse publicaties uitgebracht zodat er genoeg informatie te krijgen is erover. Ze zijn in bladen zoals Margriet en Marie Claire verschenen.

Als je nog niet helemaal overtuigd bent, dan kun je zelf nagaan of het wel wat voor je is. Je kunt Neurobics.nl bezoeken om meer informatie in te winnen. Lees ook de verschillende verhalen van mensen die de behandelingen al hebben doorgaan. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je Neurobics hulp in Groningen krijgen. Daar zullen diverse specialisten je graag te hulp schieten om je zo goed mogelijk van je klachten te ontzien.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×