mei 20

Oxazepam kopen online?

0 Flares 0 Flares ×

Oxazepam is een kort tot middellang werkende medicijn. Het wordt gebruikt voor de behandeling van onder andere angst en slapeloosheid. Het wordt voorgeschreven voor mensen die moeite hebben om in slaap te vallen. Ook wordt het voorgeschreven voor personen die last hebben van angststoornissen.

Het innemen

Neem dit medicijn precies zoals het is voorgeschreven door de arts. Je mag het niet in grote hoeveelheden innemen of langer dan door de arts is aanbevolen. Het is dus belangrijk dat je de aanwijzingen volgt op je recept. Oxazepam dient slechts voor een korte tijd te worden gebruikt. Oxazepam kan verslavend zijn en mag alleen worden gebruikt door de persoon voor wie het is voorgeschreven. Je mag het dus niet delen met een ander persoon. Neem contact op met de arts als dit geneesmiddel ook lijkt te stoppen met werken bij het behandelen van je symptomen. Als je wilt stoppen moet je langzaam afbouwen en niet in een keer stoppen. De symptomen kunnen terugkeren als je stopt met het gebruik van oxazepam nadat je het voor een bepaalde periode hebt gebruikt. Ook kun je  ontwenningsverschijnselen krijgen als je stopt. Deze kunnen zijn zweten, maagpijn, diarree en spierkrampen.

Online kopen

Tegenwoordig kun je ook al je medicijnen online kopen, zo ook oxazepam. Bij enkele online apotheken heb je er geen recept voor nodig. Gebruik een betrouwbare en veilige online apotheek. Koop het niet gewoon bij een persoon. Apotheken gaan discreet om met de persoonlijke gegevens van klanten en de levering vindt plaats binnen enkele dagen.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×