okt 26

Verzorg je huid goed met cremes

0 Flares 0 Flares ×

Het geheim van een stralende huid hoeft niet ver gezocht te worden en kunnen al een paar simpele handelingen daar voor zorgen. Onderhoudt is het belangrijkst en moeten bijvoorbeeld de poriën op tijd worden schoongemaakt. Een nachtcrème past ook helemaal in dit plaatje en kost het maar enkele minuten om aan te brengen. Voor de huid betekent het echter een weldaad en is het verschil al na een paar dagen te merken. Het is daarbij wel belangrijk dat er een nachtcrème gekozen wordt die past bij het type huid.

Waarom is dat zo belangrijk?

Bij het samenstellen van een nachtcrème, zorgt men ervoor dat er sprake is van een balans tussen niet alle stoffen die zich in de crème zelf bevinden, maar moet ook de huid niet verstoord worden. Denk maar aan de pH en de mate van vetten (talg) die door de speciale klieren worden geproduceerd. De crème moet de natuurlijke werking van de huid dus versterken en mag er geen afbraak worden gedaan. De kans is anders wel groot, dat na verloop van tijd er sprake zal zijn van een beschadigde huid. Dat mag je dus niet overkomen en is voor een eerste keer het vaak wel nodig wat advies in te winnen van een professional. Met de juiste nachtcrème eenmaal aangeschaft, zal het gebruik ook volgens de voorschriften moeten geschieden. Daar worden er over het algemeen geen hoge eisen aan gesteld en is de kans op bijwerkingen dan ook te verwaarlozen. Het wordt soms wel aangeraden, om in de ochtenduren de huid goed te reinigen. Eventueel kan er dan een dagcrème worden aangebracht.

Door het gebruik van een dag- en nachtcrème te combineren, zal de huid optimaal beschermd worden tegen alle mogelijke invloeden van buitenaf en wordt gelijk het herstellend vermogen van de huid bevorderd. Dit is allemaal ideaal voor iedereen die de huid in de watten wilt leggen en zeker altijd stralend eruit wilt zien.

Meer informatie:

https://www.cosmeticareviews.nl/dagcreme/
https://www.cosmeticareviews.nl/nachtcreme/

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×