nov 20

Wat zijn de goedkoopste sigaretten?

0 Flares 0 Flares ×

Je rookt al jarenlang hetzelfde merk sigaretten en dat vindt je eigenlijk wel prima, totdat het je opvalt dat je eigenlijk veel te weinig geld overhoudt aan het einde van de maand. Wat kun je doen? Overstappen op een ander, goedkoper merk is helaas een optie. Zo zijn de merken “American Spirit” en “Austin Blue” vele malen goedkoper dan Marlboro, bijvoorbeeld. Je kunt er echter ook voor kiezen om zelf je eigen sigaretten te maken, wat je veel meer geld scheelt op lange termijn dan wanneer je alleen overstapt op een goedkoper merk. Hoe je precies je eigen, goedkope sigaretten maakt? Lees het hieronder:

Sla de juiste producten in

Je hebt drie producten nodig om zelf sigaretten te maken: een sigarettenmachine, tabak naar keuze en vloeitjes om je sigaretten bij elkaar te houden. Ben je gewend aan kwaliteit? Dan is het misschien even slikken om over te stappen op goedkope tabak. Gelukkig komt tabak in allerlei soorten en maten en kun je ook tabak kopen van wat hogere kwaliteit. Daar ben je dan wel meer geld aan kwijt, maar de kwaliteit van je zelfgemaakte sigaretten is dan ook veel hoger. Hetzelfde geld voor vloeitjes en voor een sigarettenmachine. De kosten van zelf sigaretten maken liggen helemaal in jouw handen. Ga je de goedkoopste route? Dan ben je zo’n vijftig euro kwijt, maar zit je de komende 800 sigaretten wel snor. Voor producten van goede kwaliteit ben je meer geld kwijt.

Kies voor de juiste hulzenvuller

Ben je een beginneling wanneer het gaat om zelf sigaretten maken? Begin dan met een handmatige hulzenvuller. Deze machine bedien je zelf en maakt sigaretten van kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe strak je de sigaretten maakt. Wanneer je al een beetje bekend bent met het maken van sigaretten kun je altijd kiezen voor een elektrische machine. Deze sigarettenmachine maakt sigaretten wat sneller dan een handmatige machine.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×