sep 28

Zolpidem bestellen voor een goede nachtrust

0 Flares 0 Flares ×

Het is bijzonder vervelend om de hele nacht wakker te liggen. Wanneer het vaak voorkomt zou je een slaapmiddel kunnen gebruiken. Zo val je door zolpidem binnen een halfuur als een blok in slaap. Na ongeveer 6 uur slapen begin je elke dag met een fris en uitgerust gevoel.

Zolpidem bestellen en kopen

In de apotheek kun je zolpidem bestellen en kopen. Tientallen andere personen met slapeloosheid zijn je al voorgegaan. Het is namelijk een zeer effectief slaapmiddel omdat het behoort tot de zogeheten ‘hypnotica’. Deze bevat een bepaalde stof dat invloed heeft op je hersenen, en je een slaperig gevoel geeft. Hou er wel rekening mee dat zolpidem door de huisarts wordt voorgeschreven voor de korte termijn. Vanwege de kans op verslaving moet je het slaapmiddel namelijk niet te vaak gebruiken. Het is verstandig om 1 keer in de 3 dagen gebruik te maken van zolpidem. Ook wanneer je alsnog niet in slaap kunt vallen is er slechts 1 dosis zolpidem per nacht toegestaan. Anders bestaat het risico dat je de volgende dag ontzettend vermoeid en suf bent.

Lees de bijsluiter goed door

Voor het gebruik van zolpidem is het verstandig om de bijsluiter goed door te lezen. Het slaapmiddel brengt namelijk een aantal bijwerkingen met zich mee. Zo kun je onder andere last krijgen van hoofdpijn, buikpijn en rugpijn. Daarnaast tast het tijdelijk je concentratie- en reactievermogen aan. Zodoende is het niet verstandig om kort na het innemen van dit medicijn auto te rijden of te werken met zware apparaten.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×